Wanneer u Sauna Drôme bezoekt met uw kind(eren), bent u natuurlijk net als al onze gasten van harte welkom. Wij hanteren bij kinderen dezelfde gedragsregels als bij volwassenen en stellen daarbij de (volwassen) begeleider  verantwoordelijk voor het naleven van onze huisreglementen. Om het bezoek aan onze sauna voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we deze informatiebrief uitgebracht met tevens enkele praktische punten van aandacht voor de veiligheid en gezondheid van uw kind. Zodoende maken we er voor elke gast een bijzondere ervaring van!

Gedragsregels

Het is een ieder verplicht de huisreglementen in acht te nemen. Kinderen dienen zindelijk te zijn en over minimaal 1 zwemdiploma te beschikken om gebruik te mogen maken van onze faciliteiten. Duiken of springen in de baden en overlast door geluid, houding of gedrag wordt niet getolereerd en kan uiteindelijk aanleiding geven tot ontzegging van de toegang. Attributen zoals ballen, opblaasbare artikelen, duikbrillen etc. zijn niet toegestaan. Tevens is het niet toegestaan om eten of drinken mee te brengen naar de sauna, laat staan te nuttigen.

Veiligheid

Wanneer u zich in de buurt van baden begeeft dient u bedacht te zijn op het feit dat er geen badmeesters aanwezig zijn. Kinderen t/m 14 jaar dienen dan ook onder constante toezicht van de ouders te blijven voor een optimale veiligheid en goede orde! Dit geldt uiteraard ook voor het gebruik van alle andere faciliteiten!

Warmte en koude

Kinderen zijn zeer goed bestand tegen kou en warmte. Zij hebben echter een langere tijd nodig om te herstellen. Voorkom dat kinderen vanuit extreme warmte te snel over gaan op andere warme faciliteiten en laat uw kind niet langer dan enkele seconden in extreem koude baden verblijven.

Toegangstijden

Kinderen t/m 14 jaar mogen tot maximaal 19.30 uur gebruik maken van de sauna faciliteiten.
Entree prijs: € 28,50

Wij verwachten van onze gasten dat een vriendelijk verzoek om rust wordt gevolgd door een vriendelijk gebaar!

Wij wensen u een prettig verblijf bij Sauna Drôme Putten!