Beste Beauty Drome gasten,

Helaas moeten wij u berichten dat Beauty Drôme per 1 juli 2020 haar deuren zal sluiten. De maatregelen ten gevolge van de Corona pandemie hebben ons bedrijf dusdanig geraakt dat het niet rendabel is om op dezelfde voet verder te gaan. Momenteel kijken we naar de mogelijkheden om de diensten van de beautyfarm op termijn voort te zetten.

Liefs Team
Beauty Drome Putten
Poolseweg 20a

 

Beauty Drôme Putten (zonder saunagebruik!)

Welkom bij de enige echte Beauty Boerderij! U kunt momenteel bij ons terecht voor behandelingen en arrangementen zonder gebruik van de saunafaciliteiten.  Naast uitgebreide ontspannende gezichtsbehandelingen, massages, manicure en pedicure, bieden wij ook huidverbeterende behandelingen en Permanente Make-up aan. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes en masseuses staan dagelijks voor u klaar om u geheel in de watten te leggen. We werken met de hoogstaande merken hannah, Dr. Grandel, Laviesage, Dermatude, Pupa en O.P.I.

 

Speciaal voor jou

Bekijk alle behandelingen

Gun het jezelf!

In de prachtige Beauty boerderij van Sauna Drome kun je heerlijk genieten van verschillende lichaamsbehandelingen, hamam, gezichtsbehandelingen en zelfs manicures en pedicures. Voor hem en jhaar!

Ons deskundig team staat de hele week voor u klaar om u heerlijk te laten ontspannen en te verwennen.

Gun jezelf een extratje op je saunadag!  Boek nu je behandeling en misschien tot gauw!