De gastvriendelijkste en gezelligste sauna van Nederland!

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving.  De variatie aan sauna’s en baden zijn de ingrediënten om een dag heerlijk te ont-stressen, ontspannen en op te laden. Vanuit de Finse blokhut, de originele Rooksauna of onze unieke Drôme Boot kunt u genieten van het rustieke meertje met watervogels en van de reeën die daar hun dagelijkse drinkplaats hebben gevonden.

Op deze website vindt u alle informatie over Sauna Drôme. Ook kunt u direct online reserveren. We verwelkomen u graag bij Sauna Drôme.

Tip: verras eens iemand met een Sauna Drôme Cadeaucard uit onze webshop!

Authentiek, puur en verrassend ontspannend

De Drôme-boot

Ontspannen dobberen op ons meer terwijl u geniet van de sauna. Deze boot sauna met een buitenbalkon brengt u in een kwartier van de ene kant van het meer naar de andere kant. Lang genoeg voor een ontspannen sauna rondje. U bevindt zich te midden van de prachtige Veluwse natuur, waar u kunt genieten van de rust die het water brengt.

De Kelo rooksauna

Uitkijkend over het meertje gooi je nog een blok hout in het vuur in onze Kelo rooksauna. Met een beetje geluk komen de herten uit het bos u zelfs begroeten!

De Grotsauna

Uniek in Nederland is onze grotsauna. Een schaars verlichte meditatieruimte met een klaterende waterval. Deze stilte grot is een heerlijke plek om met de voetjes in het water te ontspannen.